Dacă ești un arhitect/designer de interior creativ, cu experiență în design B2B, care caută o nouă oportunitate de dezvoltare și dacă ai o pasiune pentru a ajuta oamenii și companiile să creeze spațiul perfect, trimite-ne CV-ul și portofoliul tău și hai să ne cunoaștem!

Morphoza oferă claritate asupra nevoilor clientului și concepe soluții smart & fezabile pentru spații hibride de lucru și de învățare. Proiectele noastre sunt fresh, umane și mereu cu accent pe #designingthedifference.

Realizăm proiecte la cheie pentru clienți corporate precum: Bosch, Google, Allianz, NTT Data, etc. și, ca echipă, prețuim relațiile în detrimentul tranzacțiilor, creând pentru noi înșine o atmosferă confortabilă și profesională în care înfloresc valori precum pasiunea, excelența, curiozitatea și munca în echipă.

Cu sediul în Cluj-Napoca și o echipă nouă înființată în București, realizăm proiecte în toată România, asistând clienții recurenți și la nivel european.

Industry Solutions Delivery:

Din pricina pandemiei, modelele de lucru și de învățare se află în profundă schimbare, iar nevoia de claritate și sprijin creativ în definirea spațiului este și mai valoroasă pentru clienții noștri.

Avem acum oportunitatea contribui real la construirea viitorului muncii, prin crearea de spații care sunt umane, memorabile și fresh, potrivite pentru lucru colaborativ și pentru echipe care vor alege când și de unde lucrează.

Future of Work:

Design: Înainte de a fi designeri sau arhitecți, ne place să ne numim creatori de spații, făuritori de vise și artizani ai succesului. Tot ceea ce facem noi se bazează pe emoție. Emoția pe care o avem când vedem prima dată spațiul, emoția pe care clienții noștri doresc să o transmită prin intermediul amenajării și emoția pe care cu toții o simțim atunci când proiectul este încheiat cu succes.

Build : Aceasta este etapa în care ideile și conceptele noastre ies din sfera imaginației și devin tangibile. Dispunem de toate resursele interne pentru a gestiona si livra proiectul in termenii, bugetul si standarde de calitate agreate cu clientul.

Furnish: Suntem atenți la detalii, forme și culori, pasionați atunci când vine vorba despre design și empatici atunci când ne referim la nevoile clienților noștri. Selectăm cu atenție piesele de mobilier, ținând cont de funcționalitatea lor, bugetul clientului, design-ul acestora și de nevoile tehnologice.

Specificațiile postului:

 • Absolvent de arhitectură și/sau design
 • 5+ ani de experiență în proiecte de concept design
 • Abilități tehnice avansate în Autocad și/sau Archicad, 3D Max
 • Abilități avansate de comunicare verbală și scrisă cu experiență în prezentări grafice
 • Cunoștințe extinse ale materialelor, mobilierului și metodelor de construcție legate de arhitectura interioară;
 • Experiența anterioară în proiecte de birou și/sau consultanță pentru spațiu de lucru este considerată un plus
 • Teamplayer cu atitudine pozitivă
 • Pasiune pentru a face tot ce este mai bun în ceea ce privește performanța în muncă
 • Creativitate, proactivitate și curaj de a îndrăzni
 • Devotament pentru a menține cele mai bune practici
 • Automotivare și orientare către rezultate

 

Responsabilități:

– Înțelegerea nevoilor clientului , oportunitățile și limitările spațiului și transpunerea lor într-un space planning ergonomic și creativ

– Lucrul îndeaproape cu stakeholderii interni cu experiență în domeniul construcției (manageri de proiect și arhitecți) pentru a dezvolta un concept de design realist

– Crearea de propuneri 3D de concept design: creativ, centrat pe om și cu valoare adăugată pentru client

– Înțelegerea bugetelor industriei pentru dezvoltarea conceptelor eficiente.

– Prezentarea și comunicarea cu echipa clientului asupra tuturor aspectelor de concept design, gestionând proiectul de design până la finalizare

– Înțelegerea industriei mobilei, dezvoltarea abilităților pentru design de produse și proiecte de mobilier la comandă.

 

Oportunitățile postului:

– Oportunitatea de a proiecta viitorul muncii în cadrul unei companii premiate care prețuiește munca în echipă

– Spațiu pentru a crește, deoarece credem în dezvoltarea membrilor echipei noastre, depășind limitele și creând spațiu pentru realizări personale.

– Flexibilitate in indeplinirea jobului , oferind cel mai bun birou din Cluj si creandu-l acum cel mai bun din Bucuresti

– Pachet financiar în funcție de experiență și de valoarea adăugată adusă echipei noastre.

  Încărcați-vă CV-ul

  DOAR FISIER PDF este acceptat!