what-we-do-header

CINE SUNTEM

Valorile noastre

Suntem profesioniști aflați într-un proces de învățare continua.
Suntem atenți la ce promitem ca să putem livra ce, când și cum am promis. Un client nu poate fi mulțumit dacă nu primește de la noi cea mai bună calitate posibilă. Clientul știe cel mai bine ce anume are nevoie ca rezultat final.Un bun profesionist ascultă, întreabă, caută și urmărește nu doar să se ridice la înălțimea așteptărilor clienților, ci să le depășească considerabil. Un bun profesionist dă mereu 110%!

Suntem entuziaști, pasionați și determinați să facem lucrurile să se întâmple
Ne place foarte mult ceea ce facem și asta ne determină să facem din ce în ce mai mult și mai bine. Niciun proiect nu e prea greu sau prea departe. Ne încurajăm colegii, partenerii și clienții să își împingă aspirațiile, creativitateași reușiteledincolo de ce credeau că e posibil.

Alegem să fim proactivi
Când vedem o problemă nu ne lăsăm până nu vedem și soluția pe care o putem pune în practică. Înțelegem că autodepășirea e posibilă doar în afara zonei de confort.

Lucrăm în echipe performante
Echipăe un cuvânt mare format din gesturi mici, zilnice. Gesturi care creează încredere, respect și loialitate. Pe baza lor putem pune, atunci când e nevoie, interesul echipei înaintea celui personal.Suntem echipe de oameni, nu de roluri sau funcții. Asta ne ajută să creștem împreună, mai repede și mai profund decât ar putea oricare dintre noi singur. Valorizăm performanțele atinse de echipe, pentru că doar împreună putem adăuga valoare

Acționăm creativ
Orice temă merită o soluție care să încânte clientul. Perspectivele noastre sunt originale, inovatoareși provocatoare. Dar ca să ajungem la ele căutăm sistematic feedback la ideile noastre și îl integrăm în soluțiile propuse.

Suntem integri și onești
Un lucru merită făcut dacă scoate ce e mai bun din noi. Numai în acest fel putem construi rezultateși relațiicu care să ne mândrim. Ne preocupă să definim clar ce e corectși apoi să lucrăm doar așa, pentru că încrederease construiește și se întărește în fiecare zi. Acționăm etic și ne înconjurăm doar de oameni asemănători.

Acționăm empatic și ne respectăm între noi
Ne pasă de cei cu care lucrăm, colegi, clienți sau parteneri, pentru că sunt oameni exact ca noi: de bună credință, cu intenții bune și interese juste. Suntem preocupați să-i înțelegemși să-i ajutămpentru că doar așa ne putem bucura de ceea ce reușim împreună. Bunătatea e o formă de curaj. Tuturor ne face bine să ne simțim respectați, așa că e foarte important să contribuim toți la această stare de bine prin felul în care îi tratăm pe cei de lângă noi. Întotdeauna suntem bine intenționați, dar uneori impactul acțiunii nu e cel dorit. Respectulînseamnă să fac data viitoare ceva diferit care să țină și mai mult cont de perspectiva celui de lângă mine.

Vrem să fim parte sustenabilă din lumea în care construim
Înțelegem că facem parte dintr-o organizație, comunitate, lume care trebuie să fie sustenabile pentru a putea crește și alegem să consumăm responsabilresursele pe care le avem la dispoziție și/sau le generăm în proiectele din care facem parte. Sustenabilitatea este o alegere conștientă și ne dorim să învățăm practicarea ei în ceea ce facem zi de zi.

De ce Morphoza.