what-we-do-header

CINE SUNTEM

Valorile noastre

Profesionalism
Suntem atenți la ce promitem ca să putem livra ce, când și cum am promis. Un client nu poate fi mulțumit dacă nu primește de la noi cea mai bună calitate posibilă. Înțelegem că fiecare interacțiune cu clientul și fiecare livrare nu-l reprezintă doar pe cel care o face, ci întreaga firma. În ochii clienților, fiecare dintre noi înseamnă Morphoza.

Creativitate
Orice temă merită o soluție care să încânte clientul. Perspectivele noastre sunt originale, inovatoare și provocatoare. Dar ca să ajungem la ele căutăm sistematic feedback la ideile noastre și îl integrăm în soluțiile propuse. Mintea deschisă ține orgoliul în frâu.

Proactivitate
Când vedem o problemă nu ne lăsăm până nu vedem și soluția pe care o putem pune în practică. Asta ne scoate din zona de confort, dar înțelegem că autodepășirea e posibilă doar în afara zonei de confort. “Să se facă” nu se face în Morphoza.

Empatie
Ne pasă de cei cu care lucrăm, colegi sau clienți, pentru că sunt oameni exact ca noi: de bună credință, cu intenții bune și interese juste. Suntem preocupați să-i înțelegem și să-i ajutăm pentru că doar așa ne putem bucura de ceea ce reușim împreună. Bunătatea e o formă de curaj.

Echipă
Echipă e un cuvânt mare format din gesturi mici, zilnice. Gesturi care creează încredere, respect și loialitate. Pe baza lor putem pune, atunci când e nevoie, interesul echipei înaintea celui personal. Suntem echipe de oameni, nu de roluri sau funcții. Asta ne ajută să creștem împreună, mai repede și mai profund decât ar putea oricare dintre noi singur. Performanța creează cele mai bune echipe.

De ce Morphoza.