what-we-do-header

CE FACEM

DESIGN

Ne asumăm să livrăm o soluție unică, gândită special pentru a răspunde nevoilor fiecărui client.

Înainte de a fi designeri sau arhitecți, ne place să ne numim creatori de spații, făuritori de vise și parteneri în poveștile de succes ale clienților noștri. De mai bine de 10 ani, înțelegem fiecare proiect în esența lui și-l transformăm într-un concept autentic, care se potrivește spațiului și oamenilor. Promisiunea noastră este să livrăm fiecărui client o soluție unică, creată special pentru a răspunde nevoilor companiei sale.

Tot ceea ce facem noi se bazează pe emoție. Emoția pe care o avem când vedem prima dată spațiul, emoția pe care clienții noștri doresc să o transmită prin intermediul amenajării și emoția pe care cu toții o simțim atunci când proiectul este încheiat cu succes. Ne place să depășim bariere și să mergem dincolo de tendințe, creând spații originale și rezistente în timp, cu materiale, piese de mobilier, texturi și finisaje de cea mai bună calitate.

Cum procedăm?

Design Workshop

Concept de design

Echipa noastră de design va căuta să înțeleagă brand-ul tău în esența lui pentru a putea transpune totul într-un concept de design care vi se potrivește și care poate să crească valoarea brand-ului. Ținând cont de modul în care echipele interacționează, vom crea în această etapă design-ul zonelor care să sprijine toate stilurile de lucru.

Mood Board

Mood Board

Vom crea pentru voi un spațiu original și rezistent în timp, integrând materiale, piese de mobilier, texturi și finisaje premium. Pe toate le vom selecta împreună pe baza a propunerilor noastre de look & feel pentru noul vostru spațiu.

3D visualisation

Vizualizare 3D

Pe baza alegerilor făcute în etapele anterioare, vă vom putea ajuta să vă faci o idee despre cum va arăta spațiul tău cu ajutorul schițelor și a imaginilor 3D. Vei putea înțelege mai bine cum vor interacționa oamenii cu spațiul și cum toate detaliile se contopesc în noul birou.

De ce Morphoza.