what-we-do-header

MORPHOZA

CINE SUNTEM

Înainte de a fi designeri sau arhitecți, ne place să ne numim creatori de spații, făuritori de vise și parteneri în poveștile de succes ale clienților noștri.

 

Povestea noastră a început în 2004, atunci când ne-am dat seama că putem face lucrurile mai bine. Am crezut atât de tare în ideea noastră încât am creat contextul în care, pe de o parte, nevoile și așteptările clienților noștri sunt o prioritate pentru noi, iar, pe de altă parte, echipa noastră își asumă întreaga responsabilitate pentru întregul proiect. Standardele înalte pe care ni le-am asumat încă de la începutul proiectului Morphoza, dar și pasiunea membrilor echipei au fost fundamentul unei creșteri organice a companiei și a transformării noastre dintr-un grup de entuziaști într-o adevărată familie de profesioniști.

Creăm spații de birouri care inspiră, spații comerciale unice și proiecte rezidențiale armonioase. Fie că doriți să vă mutați, să reamenajați spațiul de birouri sau locuința sau să le redecorați, Morphoza are capacitatea de a transforma spațiul și să-l îmbunătățească, ținând cont de modul în care va fi utilizat, de confortul angajaților sau al clienților și de funcționalitatea amenajării.

Morphoza este o companie relativ nouă și compactă, fapt care ne permite să oferim clienților noștri prețuri competitive, să ne implicăm personal în fiecare proiect pe care îl derulăm și să oferim servicii mai rapide clienților noștri. O singură companie, un singur contact, o soluție completă de amenajare.

Contactează-ne la: office@morphoza.ro.

De ce Morphoza.