În urmă cu mai bine de 10 ani, Diana Calfa a ales să pornească de la zero, într-un domeniu creativ, conturând, împreună cu soțul său, un produs complet de amenajări interioare, în care cineva să își asume responsabilitatea întregului: Morphoza: Design. Build. Furnish.

De atunci, împreună cu echipa sa, Diana transformă fiecare proiect la care lucrează într-o poveste autentică, personală, care se potrivește spațiului și răspunde din punct de vedere funcțional și estetic cerințelor și necesităților clienților firmei.

Morphoza este astăzi o firmă specializată în amenajarea spațiilor de birouri, dezvoltând proiecte pentru companii naționale și internaționale precum Paddy Power Betfair, NTT Data, Daimler, Telenav, Come on!, Miele. În 2016, Morphoza a fost premiată de specialiștii CBRE și Skanska în cadrul primei competiții de birouri din România, The Most Office, pentru proiectele Betfair Romania Development (premiul The Most Office) și NTT Data Romania (premiul The Most High-Tech).

În 2017, Morphoza și-a extins capacitățile la nivel național și internațional, inaugurând sedii noi în București, Dubai și Londra.

Astăzi, Morphoza a devenit un grup de companii cu o echipă de peste 70 de specialiști și cu o cifră de afaceri de peste 12 mil. Euro în 2017.

Video (EN) aici.