what-we-do-header

CE FACEM

Reamenajare

Mediul in care trăim trebuie să reflecte și să sprijine noi moduri de a trăi și lucra.

Modul în care oamenii trăiesc și își desfășoară activitatea se schimbă constant. În prezent, suntem mai flexibili, ne bazăm din ce în ce mai mult pe tehnologie și suntem tot mai sociabili. Mediul în care lucrăm trebuie să reflecte aceste schimbări și să poată susține noi moduri de lucru. Analizând modul în care echipa lucrează și interacționează, specialiștii noștri vor identifica schimbările care sunt necesare pentru ca spațiul vostru să susțină activitatea organizației.

Analiza spațiului

Ne dorim să înțelegem nu doar compania și oamenii care lucrează pentru aceasta, ci și spațiile cu oportunitățile și limitările pe care le pot impune. Această etapă ne va ajuta să ne imaginăm cel mai bun spațiu de lucru pentru fiecare dintre clienții noștri ținând cont de modul în care spațiul este utilizat efectiv, bunăstarea angajaților la locul de muncă și funcționalitatea proiectului de design interior. Vom identifica astfel aspectele care ar trebui schimbate: Mai mult spațiu pentru depozitare? Un spațiu de lucru care să stimuleze colaborarea între angajați? Vrei să treci de la birouri private la un spațiu de lucru deschis sau hot-desking? Acestea sunt doar câteva dintre schimbările pe care le-am făcut cu succes pentru clienții noștri și care pot avea un impact pozitiv asupra activității în cadrul unui birou de companie.

Tulburare minimă a activității în timpul programului de lucru

Știm că activitatea companiei trebuie să rămână o prioritate pentru întreaga echipă și, de aceea, ne vom asigura că nu veți fi nevoiți să vă puneți on hold procesele de lucru pe parcursul reamenajării. Suntem obișnuiți cu aceste practici și vom interprinde orice activitate care poate fi deranja munca anjaților în afara orelor de lucru, pe parcursul nopții sau în weekend-uri.

De ce Morphoza.