Studiile de specialitate în domeniul sociologiei și politologiei, dar și începuturile implicării sale în politică, o recomandau drept un promotor al schimbării reala și profunde a felului în care se face politica în România. Totuși, Diana Calfa a ales să pornească de la zero, într-un domeniu creativ, conturând, împreună cu soțul său, un produs complet de amenajări interioare, în care cineva să își asume responsabilitatea întregului: Morphoza: Design. Build. Furnish.

De mai bine de 10 ani, Diana, împreună cu echipa sa, transformă fiecare proiect la care lucrează într-o poveste autentică, personală, care se potrivește spațiului și răspunde din punct de vedere funcțional și estetic cerințelor și necesităților clienților firmei.

„Morphoza a început ca o idee, în care am crezut atât de tare, încât am reușit să creștem, să asimilăm și să sedimentăm cunoștințe”, adaugă ea. Astăzi, într-o perioadă în care trasează direcțiile de extindere a companiei dincolo de granițele țării, Diana coordonează o echipă stabilă, în continuă creștere, cu obiective îndraznețe și o viziune interesantă pe segmentul de piață în care se dezvoltă.

(VIDEO) Inovație și design în era digitală.