what-we-do-header

CE FACEM

Consultanță

Pasiunea pentru amenajări de interior ne-a determinat ca, în ultimii 10 ani, să ne îndreptăm tot mai mult atenția spre studiul impactului pe care spațiul îl poate avea asupra vieții și activității noastre și asupra modului în care oamenii se raportează la spațiile în care trăiesc și lucrează. 

În tot acest timp, am înțeles că mediul înconjurător poate influența comportamentul oamenilor, poate consolida cultura organizațională sau spori productivitatea unei companii. Specialiștii noștri vor analiza îndeaproape nevoile, viziunea și obiectivele companiei tale și vor încerca să afle ce vă face fericiți la locul de muncă. În acest mod, vom putea descoperi preferințele voastre și prioritățile companiei, dar și alte informații relevante despre voi, organizație și spațiul vostru de lucru.

Întâlniri preliminare, interviuri și focus grupuri

În primele întâlniri cu echipa voastră, ne vom concentra pe nevoile și obiectivele companiei și a principalelor părți interesate. Începând cu procesele de lucru, cultura organizațională, tipurile de angajați, spațiul existent, sistemele și tehnologia de care business-ul vostru are nevoie pentru a funcționa – toate acestea sunt informații pe care vrem să le aflăm pentru a ne asigura că strategia pentru crearea noului spațiu de lucru este completă. Astfel, vom fi siguri că noile spații de lucru vor fi și o sursă de inspirație pentru întreaga echipă.

Analiza spațiului

Scopul nostru este să înțelegem nu doar specificul organizației și al echipei, ci și spațiul în sine, cu oportunitățile și limitările pe care acesta le poate genera. Această etapă ne ajută să ne dăm seama cum putem imagina pentru voi cel mai bun spațiu de lucru ținând cont de utilizarea efectivă a lui și de funcționalitatea amenajării propriu-zise.

Brief-ul și conceptul de design

Pe baza informațiilor strânse în etapele anterioare despre companie, angajați și spațiu, vom putea propune un concept de design care să se identifice cu imaginea companiei voastre și care să-i prezinte povestea în cel mai bun mod posibil prin intermediul amenajării. Scopul nostru este să gândim pentru voi un spațiu de lucru flexibil care să influențeze în mod pozitiv productivitatea angajaților și să transforme biroul companiei într-un avantaj care atrage și reține oameni talentați în cadrul companiei.

Pachet complet de schițe ale spațiului

După ce conceptul de amenajare este agreat, Project Manager-ul pe care noi îl vom aloca pentru proiectul vostru va primi din partea echipei specializate un pachet complet care include schițe ale spațiului, planurile pentru instalațiile mecanice și electrice. Toate acestea îi vor permite să planifice următoarele etape și să înceapă implementarea proiectului cu încredere.

De ce Morphoza.