contact-header

Studiu de caz

Telenav Europe

LESS IS MORE

Brief

Telenav Europe a ales Morphoza pentru a le transforma spațiul de birouri într-un spațiu luminos, aerisit și primitor care să poată acomoda 300 de stații de lucru pentru echipa lor, aflată în proces de extindere. Compania și-a dorit un spațiu deschis, luminos, dar în același timp variat și cu o diversitate de texturi. O amenajare simplă, dar în același timp profundă.

Amenajare

Echipa noastră a ales o abordare reducționistă, căutând mai degrabă posibilități pentru a reduce aglomerația decât pentru a o amplifica. Rezultatul este un spațiu bine gândit care îmbină minimalismul cu elemente de design care încălzesc amenajarea, încurajează interacțiunea și susține colaborarea între echipele companiei. Amenajate într-un spațiu deschis, noile birouri Telenav includ zone care cresc colaborarea și puterea de inovare a angajaților, zone care găzduiesc întâlniri formale și informale, zone dedicate lucrului independent și fără întreruperi. Am inclus în spațiul deschis de lucru enclave customizate, cu pereți din sticlă sau lemn menite să ofere alternative de lucru angajaților.

Având ca prioritate bună starea angajaților și ergonomia produselor, am ales să integrăm în zona de open space birouri și scaune reglabile pe înălțime, însoțite de alte tipuri de piese pentru șezut, precum bean bags, băncuțe și tabureți. Am ales să folosim în special materiale naturale, chiar și în zona de open space: lemn de stejar pentru blaturile birourilor, beton pentru pereți. Autenticitatea brand-ului a fost scoasă în evidență prin integrarea accentelor de culoare și de textură într-un spațiu de altfel compact, fapt ce oferă personalitate biroului: de la nuanțe de gri și până la nuanțe de albastru deschis în zonele de relaxare și sălile de ședință și până la accente de galben, portocaliu și roșu, utilizate în bucătărie. Bucătăria a fost amenajată ca o zonă care să încurajeze socializarea și să ofere angajaților posibilitatea de a colabora în afara zonelor propriu-zise de lucru.

Spațiul Telenav este luminos și tineresc, cu pardoseli gri, moderne, care vine în contrast cu piese de mobilier galbene, portocalii sau roșii și plante verzi. Telenave Europe a conștientizat avantajele pe care un raport echilibrat între viața profesională și cea personală le poate avea asupra angajaților, așa că a decis să amenajeze în cadrul spațiului de lucru două încăperi dedicate copiilor angajaților.

Project detail

De ce Morphoza.