contact-header

Studiu de caz

Paddy Power Betfair Malta

The City Within The City

Brief 

Paddy Power Betfair Malta a ales să-și reamenajeze birourile ca urmare a unei extinderi a echipei cu încă 150 de specialiști, pentru departamentul de Customer Service. Paddy Power Betfair Malta a contractat Morphoza pentru a crea un spațiu de birouri prietenos, care să crească productivitatea companiei, să atragă noi candidați și să-i fidelizeze pe angajații existenți. Astfel, am dus mai departe conceptul Betfair: The City Within The City, implementat în sediul Betfair din Cluj-Napoca și l-am adaptat specificului și culturii biroului din Malta. Fiecare etaj al biroului are un design unic care combină tema principală, sportul, cu elemente inspirate din peisajele regăsite în Malta.

Amenajare

Zidurile fortificate ale Vallettei, arhitectura și clădirile vechi care amintesc de Cavalerii Ospitalieri și peisajele din Mdina au fost cea mai bogată sursă de inspirație pentru echipa noastră de creație. Asemenea peisajelor din Malta, care se remarcă prin combinații de piatră, apă, lumini și contraste, am integrat în amenajare culori intense și o diversitate mare de texturi.

Malta este destinația ideală de vacanță. Am folosit această caracteristică ca punct de plecare în amenajarea spațiului destinat servirii mesei și relaxării. În aceste zone, am inserat elemente marine și am încercat să integrăm cât mai multe elemente naturale în interiorul amenajării. Spațiul este acum unul primitor, care susține toate modurile de lucru din cadrul companiei.

Paddy Power Betfair Malta

De ce Morphoza.