contact-header

Studiu de caz

NTT DATA Romania - Sibiu Office

Finalul anului 2021 a marcat încă un proiect de amenajare turn-key by Morphoza, pentru NTT DATA Romania, însă de această dată este vorba despre o amenajare unică a noului birou, din municipiul Sibiu, al companiei. Situată într-unul dintre cele mai importante centre turistice și culturale din Transilvania, noua clădire găzduiește cea mai mare echipă a NTT DATA Romania, după cea din Cluj-Napoca.

Conceptul de amenajare păstrează tematica unitară  ”Into the Future” prezentă în întreaga rețea națională de birouri a companiei – concept personalizat și adaptat în cei peste 7500 mp ai noului spațiu configurat pe 6 etaje + parter + subsol 1 și subsol 2. Iar rezultatul vorbește de la sine despre valorile, viziunea și cultura organizațională a companiei.

Interior Design

Zona Subsol 2 permite o configurare creativă a spațiului, prezentând numeroase funcțiuni: aici se regăsește o zonă de recepție, sală de fitness dedicată atât angajaților cât și persoanelor din exteriorul companiei, o zonă de lobby, birouri manageriale, un impresionant auditorium, chicinetă, birou medical și spații comune. Poziționarea la subsol a acestora a făcut posibilă abordarea unui stil industrial, minimalist în această zonă și integrarea unor forme inedite și marcaje futuriste din benzi luminoase care dau, într-adevăr, impresia unui spațiu desprins din viitor.

Zona Subsol 1 prezintă și ea o configurație deosebită și o multitudine de funcțiuni, precum: 2 săli de jocuri, sală de relaxare, auditorium, sală de training, sală de meditație, laborator, chicinetă și spații comune, perfecte pentru interacțiune și colaborare într-un cadru informal.

La parter regăsim zona principală de recepție, iar etajele 1-5 sunt spații operaționale – spații de lucru dotate cu mobilier ergonomic, zonă de chicinetă, zone colaborative cu elemente de soft seating și ambientate cu plante naturale.

Cel de-a 6-le etaj este cel social. Prezintă o zonă largă de cafeteria cu o amenajare modernă și un cadru ospitalier unde angajații își pot petrece pauza de prânz sau pot să se bucure de priveliștea impresionantă spre munții Făgăraș de pe terasa generoasă.

Un spațiu complex, un concept unitar adaptat locului și o cultură organizațională întărită de un set de valori care au ghidat întregul concept de amenajare. Despre asta este vorba în noua casă a echipei NTT DATA Romania, din Sibiu.

Vă invităm să vizualizați galeria de imagini de mai jos și să explorați noul proiect în turul virtual disponibil AICI.

De ce Morphoza.