contact-header

Case Study

NTT DATA ROMANIA - BRAȘOV OFFICE

Brief

Colaborarea noastră cu NTT DATA România s-a materializat, încă o dată, într-o amenajare unică, creativă, autentică – de această dată realizată pentru noul sediu al companiei, amplasat în pitorescul oraș românesc, Brașov.

Noul birou, situat la etajele 6 și 7 ale clădirii AFI PARK Brașov, oferă o priveliște spectaculoasă, precum și o poziționare excelentă chiar în inima fermecătorului oraș.

Am urmărit să creăm un mediu de lucru care, pe de-o parte să încurajeze echipele NTT DATA Romania să continue să colaboreze, inoveze și performeze împreună, iar pe de altă parte să fie o expresie a valorilor, viziunii și identității companiei.

Interior Design

Oamenii lucrează mai bine într-un mediu care promovează atât sănătatea fizică (prin tot ceea ce ține de ergonomia spațiului), cât și pe cea mentală. Și ce poate fi mai productiv decât să îți desfășori activitatea într-un spațiu cu un design inspirat în întregime din natură? Acesta este un factor care influențează starea de bine, încurajând oamenii să se dezvolte atât pe ei însuși, cât și business-ul.

MouNTTeam: Pornind de la analogia cu definiția cuvântului “munte” – o înălțare naturală a suprafeței pământului care crește abrupt – noi ne imaginăm spațiul ca fiind cel care influențează creșterea naturală a companiei, satisface oamenii, fiind totodată și o sursă esențială pentru starea lor de bine.

Am subliniat tema naturii printr-o grafică pe perete inspirată din peisajele muntoase, completată armonios printr-o paletă variată de culori folosită atât pentru zona de pardoseală, cât și pentru cea de tavan. Ca de fiecare dată, am integrat în amenajare câteva elemente atipice care se desprind de convențional și oferă acel efect WOW spațiului. Telescaunul de la etajul 7 este unul dintre acestea, poziționat în zona de geam, de unde vizitatorii pot admira întregul oraș cum li se așterne la picioare.

Noul birou din Brașov îi oferă echipei NTT DATA Romania o varietate de configurații și posibilități: săli de întâlnire de mici dimensiuni, perfecte pentru activitățile de concentrare, zone de relaxare cu elemente personalizate, săli de conferință de mari dimensiuni, phonebooths, zone de comunicare și de divertisment. În concluzie, o experiență completă, dinamică.

Zona de pardoseală se remarcă prin combinații unice de tonuri (neutre, luminoase, saturate) care se răspândesc de-a lungul întregului spațiu, conturând zonele de circulație și creând un mediu plin de viață.

Priveliștea de la etajele 6 și 7 este spectaculoasă, reprezentând pentru noi oportunitatea perfectă de a crea lângă ferestre zone de soft seating – confortabile, perfecte pentru pauzele de relaxare. Simplu, dar nu simplist, cu un design ergonomic, menținând în același timp o estetică fresh, clean a întregului spațiu.

Noul sediu al echipei din Brașov are în vedere valorile și identitatea companiei, păstrând o linie de design consistentă în întreaga rețea de birouri NTT DATA Romania, dezvăluind, totodată, și caracterul unic al spațiului. Plin de viață, dinamic, conectat – rețeta perfectă pentru inovație.


De ce Morphoza.