contact-header

Studiu de caz

Morphoza București

Vrăjitorul din Oz

Brief

În cei peste 10 ani de experiență și cercetare alături de clienții noștri, am înțeles că mediul înconjurător și amenajarea spațiului de lucru au un impact major asupra stării de spirit, asupra creativității și asupra productivității angajaților. Suntem ceea ce ne înconjoară, iar noi am ales să interpretăm ad literam această zicală și să oferim creativilor din echipa noastră de la București un spațiu de lucru care să le sporească creativitatea, energia și buna dispoziție.

Amenajare

Un alt obiectiv important pe care ni l-am setat pentru această amenajare a fost acela de a crea un spațiu care invită clientul să-i treacă pragul, care sugerează creativitatea designerilor noștri, cultura noastră organizațională și procesele de lucru.

Nu mai e nici un secret că munca și joaca merg mână-n mână. Așa că, am dat frâu liber creativității și am imaginat acest birou ca fiind acel loc somewhere over the rainbow, din povestea Vrăjitorului din Oz. Am creat așadar un traseu presărat cu pattern-uri jucăușe, culori îndrăznețe, forme ingenioase. Zone de meeting informale se amestecă cu zonele de lucru și dau o energie aparte spațiului, invitând parcă vizitatorii să intervină și să contribuie la procesul creativ care se desfășoară chiar lângă ei.

Spațiul devine astfel parte din procesul de creație și ne amintește în permanență că sursele de inspirație se regăsesc peste tot în jurul nostru.

Pentru că ne dorim să fim în permanență conectați cu echipele noastre din Cluj-Napoca, Dubai și Londra, am integrat tehnologie performantă care ne ajută, oricând avem nevoie, să fim mai aproape de punctele noastre de lucru.

Spațiu de prezentare, dar și de lucru, biroul Morphoza suscită interacțiunea echipei și consolidează imaginea pe care echipa noastră și-a construit-o de-a lungul timpului, de creativi cu suficient de mult curaj pentru a propune soluții îndrăznețe, ieșite din tipare.

De ce Morphoza.