contact-header

Studiu de caz

Medicover Liberty

Classic with a twist

Brief

Conștienți de complexitatea sistemului medical și de cerințele speciale pe care amenajarea unei clinici medicale trebuie să le îndeplinească, Medicover a ales Morphoza ca partener pentru realizarea proiectului de design interior și implementarea celor mai bune soluții de fit out pentru noul lor spațiu. Fiind vorba de cea de-a optsprezecea clinică a companiei, deschisă în România, una dintre cerințele inițiale a fost ca noua clinică să păstreze aspectul general al celorlalte locații, căruia specialiștii noștri să-i ofere un twist creativ, prin care să se distingă de restul clinicilor.

Amenajare

Medicover Liberty este cea de-a doua clinică multidisciplinară pe care Medicover a deschis-o în Cluj-Napoca. Compania suedeză a ales ca locație a noii clinici, Liberty Technology Park, primul parc tehnologic din România. Punctul de plecare în această amenajare a fost fundalul de culori neutre care se regăsesc în identitatea vizuală a clientului. Acestea au fost echilibrate cu ajutorul accentelor de culoare asociate, individual, fiecărui cabinet în parte, menite să atenueze starea de anxietate a pacienților și să inducă o atmosferă caldă, prietenoasă.

Un alt element preluat din identitatea de brand a fost arcul de cerc, pe care echipa noastră l-a interpretat și integrat în design-ul tavanelor, al pardoselilor și al pereților, împreună cu alte detalii geometrice care, inserate în grafica pardoselilor, conduc pacienții și vizitatorii de la un cabinet la altul.

Finisajele de cea mai bună calitate și design-ul prietenos, completate de echipamentele performante, de ultimă generație, asigură o atmosferă plăcută și profesionistă în clinica Medicover Liberty din Cluj-Napoca.

Medicover Liberty

De ce Morphoza.