Studiu de caz

LOL & LOLA HOTEL

LIVE YOUR PASSION

Brief

Situat într-o zonă liniștită, la doar câțiva pași de centrul orașului Cluj-Napoca, Lol & Lola este un boutique hotel cu un design surprinzător, semnat de Morphoza. Prin acest proiect, împreună cu proprietarii hotelului, ne-am propus să aducem ceva nou în sectorul hotelier din oraș, oferind turiștilor o alternativă de cazare cu un design impresionant și confort fără egal.

Amenajare

Conceptul de design, propus de echipa noastră creativă, a urmărit să creeze spațiul ideal în care vizitatorii își pot retrăi pasiunile. Odată ajunși la hotelul Lol & Lola, ei vor retrăi dorința de a-și transform visele în realitate și curajul de a ieși din limitele vieții cotidiene. Fotografie, cinema, gastronomie, modă, dans, sport și multe alte hobbiuri se regrăsesc în cele 24 de camere ale hotelului.

Aici, vă veți bucura de momentul și decorul ideal pentru a vă da frâu liber imaginației și pentru a redescoperi pasiunile demult uitate. Culori vii contrastează fundalurile delicate și luminoase, decorațiuni din lemn se regăsesc în combinații cu materiale moderne, iar piesele de mobilier oferă un plus de dinamică interioarelor hotelului.

Decorurile acestui hotel prezintă caracteristici inovatoare și susțin foarte bine motto-ul hotelului “live your passion and tell your story”. Pentru acest proiect, am mers mai departe și ne-am implicat nu doar în design, ci și în întregul proces de creare a brand-ului Lol & Lola.

De ce Morphoza.