contact-header

Studiu de caz

Karcher Romania

Concept de design interior:

Conceptul de design interior pe care l-am propus pentru Karcher Romania este o expresie a valorilor cheie ale companiei: este autentic, îndrăzneț, puternic, dinamic, refreshing, sustenabil. Le oferă membrilor echipei un mediu perfect în care să se dezvolte, să inoveze, din care să se inspire și să continue să fie o inspirație pentru alții. Îi încurajează să fie propriii lor eroi.

Cum se traduc aceste valori în termen de design interior?

Sustenabilitatea este o componentă esențială în lumea de business actuală, dar știm că pentru Karcher înseamnă mult mai mult. Este o valoare centrală pe care întocmai misiunea companiei este construită. Noi ne-am dorit să o celebrăm prin integrarea unui nucleu verde în cadrul noului lor spațiu de lucru – această inițiativă a presupus transformarea zonei sociale într-o oază uimitoare care invită echipa lor de ecologiști să îndrăznească și să pășească „inside the WOW”.

Viitorul spațiilor de lucru este definit de agilitate și flexibilitate. La fel este și noul birou  Karcher Romania: piese de mobilier ergonomice, tonuri naturale combinate cu accente puternice de culoare, inserții de plante, o gamă diversă de soluții acustice, elemente de identitate vizuală și decor inedite – aici le găsim pe toate.

Procesul:

Ne-am aliniat tendințelor globale în materie de spații de birouri și am creionat un spațiu de lucru care facilitează colaborarea, performanța și flexibilitatea.

Am creat un mediu de lucru special și unic – un loc al confortului în care mmbrii echipei se pot conecta și relaxa în spații comune (social corner, cafeteria) cu un grad ridicat de flexibilitate și o estetică deosebită.

Elementul de gradenă proiectat special pentru The Social Kore este unul dintre acele elemente special concepute pentru a facilita întâlnirile informale, adunările echipei, socializarea și conexiunea, toate într-un format flexibil, practic, eficient din punct de vedere al spațiului și plăcut din punct de vedere vizual.

Am pus la dispoziție săli de întâlnire pentru a asigura confidențialitatea angajaților. Acestea pot fi folosite de fiecare membru al echipei și sunt o soluție excelentă pentru intimitate, concentrare sau, pur și simplu, pentru momentele de liniște de care cu toții avem nevoie din când în când.

Ne-am asigurat că în spațiul deschis zgomotul nu va fi deloc o problemă. Prin urmare, am integrat în proiect soluții de izolare fonică precum: mochetă și panouri acustice, lămpi speciale și mobilier cu proprietăți de absorbție fonică, perdele acustice și multe altele.

O abordare sustenabilă: Un element deosebit în spațiu este ”Masa eroilor” sau ”The heroes table”: din pâslă reciclată și are în centru o oglindă care reflectă scrisul din tavan: „Eroii de zi cu zi”. Elementul de perete „Karchering” este realizat din furtunuri reciclate.

Rezultatul: Un spațiu unic și personal care ține cont de nevoile și viziunea echipei Karcher, adaptat pentru a se potrivi în noua lume a muncii: flexibilă, agilă, multifuncțională și durabilă. Identitatea brandului este întărită prin elemente unice, pete de culoare și zone dedicate pentru ca echipa să se implice și să împărtășească valorile pe care se construiește întreaga misiune Karcher.

De ce Morphoza.