contact-header

Studiu de caz

Fortech

Un spațiu primitor

Brief

Prin relocarea în propria clădire Fortech, cu birouri de tip clasa-A, conducerea companiei a dorit să asigure celor peste 350 de angajați, un mediu de lucru confortabil și prietenos care să ofere cele mai bune facilităţi de muncă, comunicare, învăţare, securitate, socializare şi relaxare. În viziunea celor de la Fortech, design-ul interior a fost la fel de important precum forma și structura clădirii. De aceea, alegerea celor care vor transforma birourile Fortech a vizat selecția unor parteneri profesioniști, de încredere și pe care compania să se poată baza.

Amenajare

Soluțiile de design și decorare au cuprins o sală de training, un salon de reuniuni cu capacitatea de peste 100 de persoane, șăli de ședință cu capacități variate, dar şi facilităţi pentru relaxare şi socializare. Conceptul ales pentru acest proiect a vizat un design minimalist, care a îmbinat fundalul neutru (bej, gri) al tuturor încăperilor cu accente de culoare asigurate de piesele de mobilier alese. Pentru zona de recepție, am optat pentru un design minimalist. Mobilierul în linii simple, tăieturi oblice și culoare integral albă a scos în evidență logo-ul companiei, încă de la intrarea în spațiu.

Sălile de ședință au reprezentat un punct de focus în amenajarea interioară. În fiecare dintre aceste săli, au fost păstrate culorile neutre ale pereților, iar accentele de culoare au venit din nuanțele mobilierului și ale scrisului, folosit des pentru decorarea pereților în scopul individualizării acestor încăperi. Ultimul etaj a fost destinat zonei de relaxare, unde au fost integrate o masă de biliard și spații destinate jocurilor de echipă.

De ce Morphoza.