contact-header

Studiu de caz

CBRE Romania

Flexible Work

Brief

CBRE promovează integrarea principiilor de wellness, tehnologie și flexibilitate în birourile de mâine. De aceea, liderul mondial și național pe piața de consultanță imobiliară și-a dorit un birou remarcabil, centrat pe oamenii săi și pe starea lor de bine, care să înlocuiască modelul clasic de consultanță cu un model experiențial axat pe completa integrare a serviciilor cu experiența utilizatorului final.

Amenajare

Morphoza a furnizat în acest proiect servicii de design interior, pornind de la dezvoltarea conceptului de amenajare, împreună cu reprezentanții CBRE, și implementarea acestuia până în cele mai mici detalii. Rezultatul este un mediu de lucru plăcut și creativ, care înglobează tehnologii avansate și tipologii diferite de spații de lucru – formale și informale – asigurând astfel flexiblitatea și confortul angajaților.

Cu o fațadă impresionantă, dublu curbată, clădirea Aviatorilor 8 se bucură de un design avangardist. Misiunea echipei creative a fost să maximizeze avantajul pe care îl oferă fațada, printr-un concept care integrează armonios curburile clădirii, pune accent pe profunzime și valorifică lumina naturală. În completare, au fost inserate combinații de materiale calde cu accente de design inedite. Spre exemplu, un skyline realizat dintr-un mix de mochetă și oglinzi pictate, dar și alte inserții artistice personalizate.

Menit să fie un exemplu de birou al viitorului, sediul CBRE oferă atât angajaților, cât și clienților, experiențe inedite de lucru. De aceea, dincolo de a fi un mediu prietenos, ergonomic și modern, biroul CBRE este în primul rând dinamic în termeni de atmosferă tocmai pentru a susține stări diferite de lucru. Spre exemplu, postul de radio cu pick-up, integrat în zona de socializare pentru o atmosferă caldă, aproape nostalgică, sau colțul de prospețime dezvoltat în jurul unui măslin pentru a sugera liniștea naturii sunt pretexte pe care echipa Morphoza le-a fructificat pentru a crea un loc de poveste și pentru a reflecta pasiunile oamenilor din echipa CBRE Romania.

Spatiul este optimizat astfel încât să susțină modul de lucru flexibil, oferindu-le angajaților șansa de a alege locul care se potrivește cel mai mult cu starea lor de spirit dintr-un moment sau altul al zilei sau cu necesitățile pe care le presupune orice tip de activitate dintr-o zi de lucru. Fiecare colț al biroului devine astfel locul ideal pentru o anumită sarcină și raspunde uneia dintre cerințele echipei CBRE: comunicare și colaborare, lucru în echipă, concentrare, socializare sau relaxare și deconectare.

Ca parte a misiunii de a livra proiecte inovatoare atât prin design, cât și prin calitatea execuției, un alt obiectiv pe care echipa Morphoza și l-a impus de la începutul proiectului a fost acela de a livra o amenajare adaptată viziunii clientului. Astfel, aranjamentul spațiilor reflectă standardele de excelență și atenția la detalii cu care CBRE tratează fiecare proiect pe care îl dezvoltă.

De ce Morphoza.