contact-header

Studiu de caz

Bucharest International School of Management

Locul perfect pentru cei care vor să fie factori ai schimbării

Brief

Spațiul de lucru Bucharest International School of Management a fost creat cu scopul de a fi folosit drept spațiul de desfășurare a activității atât celor de la BISM, cât și studenților din cadrul The Entrepreneurship Academy. De aceea, scopul proiectului de amenajare a fost acela de a crea un spațiu versatil și o atmosferă care să se preteze unui mixt unic de utilizatori: de la elevi, studenți și până la managerii unora dintre cele mai mari companii cu sediul în București și nu numai.

Amenajare

Morphoza a transformat spațiul de 450 m2 într-un spațiu educațional și un hub antreprenorial. Aspectul spațiului oferă beneficiarilor sentimentul că fac parte dintr-o comunitate care le alimentează constant creativitatea și capacitatea de a face diferența în domeniul pe care îl studiază. O metodologie educațională neconvențională nu putea fi predată într-un spațiu convențional. De aceea, am imaginat spațiul BISM ca un spațiu de joacă al lui Făt-Frumos, figura centrală a folclorului românesc. Povestea lui Făt-Frumos a fost pretextul pentru a scoate în evidență experiențele pe care studenții EA le au în acest spațiu, în care se dezvoltă profesional și devin liderii de mâine.

Spațiu este unul flexibil, care poate găzdui o gamă largă de evenimente, de la cursuri de dans, conferințe educaționale sau alte evenimente speciale. Studenții se simt atât de bine în noul lor spațiu încât nu-i deranjează să petreacă timpul aici chiar și după finalizarea cursurilor.

Bucharest International School of Management

De ce Morphoza.