Studiu de caz

Betfair

THE CITY WITHIN THE CITY

Brief

Betfair Romania Developmenteste divizia de software a celor de la Betfair. În 2015, Betfair și-a relocat cei 700 de angajați din Cluj-Napoca într-un spațiu nou de birouri, din clădirea The Office, situată în centrul orașului. Și-au dorit să facă o schimbare în modul în care anagajații lor lucrează. Prin această relocare, compania a dorit să creeze un spațiu de lucru flexibil, sustenabil și care să încurajeze colaborarea între angajați, dar să fie, în același timp, și atratictiv din punct de vedere estetic pentru aceștia – cel mai bun loc în care angajații lor ar putea lucra.

Amenajare

Conceptul din spatele amenajării, gândit de echipa noastră creativă, s-a numit Betfair: The City Within The City – locul perfect unde creativitatea și puterea de inovare a peste 700 de angajați sunt constant stimulate. Asemenea unui oraș, biroul Betfair găzduiește spații deschise, zone de întâlnire, dar și spații private.

În zona operativă, am creat o amenajare neutră, foarte ergonomică și cu un aspect corporate, în timp ce în zonele dedicate ședințelor și relaxării, am ales elemente de design creative și surprinzătoare. Pentru sălile de ședintă, un aspect important au fost echipamentele multimedia, selectate cu atenție astfel încât să asigure o comunicare eficientă a angajaților din Cluj cu toate diviziile Betfair din întreaga lume.

În birourile Betfair, te poți bucura de atmosfera caldă a unei biblioteci, de efervescența unei curse de Formula 1 în sălile de ședință tematice sau de o călătorie inedită de la Cluj, în Porto și apoi Dubai, prin încăperile cocoon, tematice.

Proiectul a fost desemnat The Most Office, marele premiu în cadrul primei competiții dedicată amenajărilor de birouri, The Most Office, organizată de CBRE și Skanska.

“Morphoza a avut abilitatea de a ne transforma ideile în realitate, iar acesta a fost cel mai mare avantaj al colaborării noastre. Au lucrat în strânsă legătură cu echipele noastre pentru a ne cunoaște, pentru a afla ce ne face fericiți și care sunt valorile companiei – și au integrat cu succes toate aceste informații în conceptul de amenajare a birourilor noastre”

-Bogdan TOMȘA, CFO Betfair Romania Development

Betfair Romania Development

De ce Morphoza.