Morphoza | NTT Data Romania
53704
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-53704,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.5.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive

Into The Future

Brief NTT Data Romania

Cu perspectiva de creștere a echipei în 2016, compania a decis să se relocheze la finalul anului 2015 în cea mai înaltă clădire din Cluj-Napoca, pe care să o ocupe integral. Astfel, brief-ul celor de la NTT Data Romania, a inclus servicii complete de design și execuție pentru spațiul lor extins de birouri, dar și soluții pentru o integrare cât mai bună a valorilor și culturii organizaționale în modelul de amenajare. Gama noastră completă de servicii și capacitatea de a ne asuma răspunderea pentru întregul proiect, de la design până la instalații, a fost garanția unui parteneriat viabil și fără neplăceri.

Amenajare

Istoria companiei ne-a inspirat să creăm conceptul „Into the Future” pentru amenajarea clădirii de birouri. Ne-am dorit să transpunem spațiul lor de birouri într-o altă dimensiune, dincolo de realitatea cotidiană a fiecăruia dintre angajați. Pentru că NTT Data Romania înseamnă: produsele inovatoare, viziunea progresistă și lider pe zona IT locală. Astfel, fie că este vorba de alegerile cromatice sau de echipamentele instalate, fiecare dintre zonele clădirii prezintă elemente care sugerează tema aleasă, chiar dacă, în același timp, fiecare dintre etaje își păstrează specificitatea.

Accentele futuriste sunt redate, în special, de aparatura electronică ultra-modernă aleasă care include panouri electronice, video-proiectoare, ecrane tactile și tehnologiile adecvate, care asigură comunicarea eficientă a angajaților din Cluj cu toate celelalte sedii ale companiei.

 

Pe cele 10 etaje amenajate de Morphoza, clădirea include spații tip open-office, săli de curs, săli de conferințe și video-conferințe echipate cu tehnică de ultimă generație, săli de interviuri dedicate, bibliotecă special amenajată, terasă circulară, dar și un etaj dedicat zonei de relaxare a angajaților.

Principiul „conectivității” a fost liantul tuturor acestor zone și, în același timp, soluția noastră pentru integrarea valorilor organizaționale în proiectul de design. Fiecare nivel „comunică” într-un mod diferit cu angajații, tematicile fiind diferite de la etaj la etaj și îndeamnând la câte o acțiune: munca în echipă, comunicarea, deschiderea către client, creativitatea, implicarea, dezvoltarea continuă, inovația, dar și relaxarea. Rezultatul final reprezintă confirmarea că echipa Morphoza a înțeles nevoile beneficiarului și ale noii generații, din care fac parte cei mai mulți dintre specialiștilor NTT Data, pe care le-a transpus într-un mediu de lucru modern și confortabil care exprimă întru totul cultura organizațională a companiei.

 

Câștigător al premiului „The Most HIGH-TECH”, în cadrul competiției The Most Office, organizată de CBRE, cu sprijinul Skanska.

logo-themostoffice-CBRE