Morphoza | Concept
51317
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-51317,page-child,parent-pageid-51204,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.5.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

Concept

Morphoza reprezintă un concept complet de amenajare și design interior, o companie specializată în soluții corporate de amenajare pentru spații rezidențiale, birouri sau HoReCa. De la design interior, project management integral, amenajare și până la livrare mobilier, corpuri de iluminat, accesorii și decorațiuni, reușim să creăm atmosferă și eleganță într-un mediu de lucru care să-l inspire pe beneficiar.

Linia de amenajări destinată pieței de birouri a apărut firesc, pe fondul nevoii unor servicii profesionale destinate companiilor cărora le pasă de imaginea lor și a angajaților acestora. Morphoza a adus mereu un aer fresh, dar potrivit activității beneficiarilor, mergând dincolo de amenajarea clasică de birou. Asta deoarece considerăm că, acum mai mult decât oricând, biroul a ajuns, într-adevăr, a doua familie a angajaților și încercăm ca toți cei care beneficiază de amenajările semnate Morphoza să simtă într-o măsură cât mai mare acest lucru.

Morphoza a fost gândită încă de la început ca un loc în care cineva își asumă responsabilitatea pentru întregul interior, nu doar pentru părți componente din acesta. Fiecare proiect este o oportunitate pentru noi de a ne autodepăși, iar tot ceea ce facem este caracterizat prin pasiune, seriozitate și implicare.