Morphoza | Philippe Starck
philippe starck, cassina, design, furniture, interior design
53459
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-53459,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.5.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive

Philippe Starck

„Subversivă, morală, prietenoasă cu mediul, plăcută: așa descriu munca mea creativă”, spune Philippe Starck. În ciuda numeroaselor sale proiecte – finalizate sau în curs de finalizare – recunoașterea sa la nivel mondial și creativitatea sa neobosită nu l-au făcut totuși să uite esența creației sale. Philippe Starck are o misiune și o viziune: creativitatea, în oricare formă a sa, ar trebui să îmbunătățească viața cât mai multor oameni. Starck consideră că toată lumea ar trebui să preia ceva din misiunea sa poetică, politică, subversivă, benevolă și pragmatică. El spune că acest gând l-a însoțit încă de la începutul carierei sale: „Nu toată lumea trebuie să fie un geniu, dar fiecare dintre noi trebuie să ia parte la procesul creativ”.

 

De la produse de uz frecvent, precum mobila sau storcătorul de fructe, până la designul revoluționar de iahturi, mașini electrice sau hoteluri impresionante, Starck nu încetează să împingă limitele designului contemporan.