Morphoza | Serenity
52577
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-52577,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.5.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive

Vesel & optimist

Brief

Proprietarii, o familie cu un copil, și-au dorit ca proiectul de amenajare să aibă ca rezultat o locuință caldă și elegantă, cu un design interior aerisit, luminos și ordonat. Aceste nevoi au apărut pe fondul unei organizări de tip open space în cea mai mare parte a casei. Un aspect important a fost și camera copilului, a cărei amenajare trebuia să vorbească despre personalitatea veselă a copilului și să integreze personajele animate preferate.

Amenajare

Livingul, bucătăria și zona de servire a mesei sunt conectate din punct de vedere vizual, pentru că se află într-o zonă de tip open space. Cu un decor smart și ergonomic, bucătăria include o insulă pentru gătit în care este integrată și o zonă restrânsă de servire a mesei. În zona de living, mobilierul închis la culoare a fost combinat cu corpuri suspendate din lemn lucios de culoare crem. Elementele care oferă unitate zonei de dining sunt scaunele îmbrăcate în piele crem cu picioare din lemn maro închis.

Amenajarea camerei copilului s-a realizat pornind de la elementul central, patul în formă de mașină. În concordanță cu acesta, a fost ales covorul care înfățișează un traseu al unei curse de mașini. Baia preia aspectul vesel al dormitorului celui mic și este mai animată din punct de vedere cromatic, având la bază combinație verde-galben.

 

Dormitorul matrimonial a fost amenajat în aceeași notă caldă ca restul locuinței. Proiectat în alb și crem, dormitorul redă o atmosferă caldă, prin îmbinarea culorilor cu texturi precum voalul și catifeaua draperiilor.

JOYFUL & OPTIMISTIC

Brief

The owners, a family with one child, wanted the interior design project to result in a warm and elegant home, with an airy, luminous and tidy interior design. These needs occurred due to the open-space type of setting in most of the house. Also an important area was the child’s room, whose furnishing needed to speak about his joyful personality and integrate his favourite cartoon characters.

Interior design

The living room, kitchen and dining area are well connected visually, because they were in an open-space type environment. With a smart and ergonomic décor, the kitchen includes a cooking island where a small dining area is included. In the living area, the dark-toned furniture was combined with shiny wood suspended pieces.  The elements offering unity to the dining area are the cream leather chairs with dark brown legs.

Furnishing the child’s room was accomplished by starting from the main element, the car-shaped bed. Having this in mind, the carpet showing a race track was chosen. The bathroom takes the jolly aspect of the child’s bedroom and is more cromatically-animated, having the green-yellow combinations as a base.

 

 The couple’s bedroom was furnished in the same warm note as the rest of the house. Projected in white and cream, the bedroom brings a warm atmosphere through combining drapes colours and textures such as chiffon and velvet.