Morphoza | Soft & Classy
52545
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-52545,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.5.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive

Elegant & sofisticat

Brief

Apartamentul este deținut de o familie cu un copil, o tânără studentă, iar cea mai mare provocare în amenajarea ei a fost să creăm o atmosferă caldă, elegantă, care să se potrivească atât părinților, cât și fiicei. Un alt aspect important a vizat trecerile dintr-o zonă în alta a apartamentului, întrucât avem de-a face cu organizare de tip open-space în cea mai mare parte a locuinței.

Amenajare

În urma amenajării, apartamentul este unul luminos, ordonat și aerisit. Living-ul, bucătăria și zona de servire a mesei sunt conectate din punct de vedere vizual, ele toate făcânt parte dintr-o zonă open-space. Decorul și mobilierul sunt minimaliste, rezumându-se doar la corpuri mari din lemn lucios care oferă o atmosferă caldă interiorului. Cu un decor smart și ergonomic, bucătăria include o insulă pentru gătit în care este integrată și o zonă restrânsă de servire a mesei, pentru a câștiga spațiu.

O atenție deosebită a fost acordată camerei fiicei care a fost împărțită în zonă de dormit și un mini-living. Și în această zonă s-a păstrat un stil curat, aerisit, primitor, mobilierul fiind, de asemenea, alcătuit din corpuri din lemn lucios, de data aceasta de culoare albă. Albul mobilierului a fost completat de nuanțe de lila care s-au regăsit în culoarea tapetului, a fotoliilor și a draperiilor. Asocierea cromatică a oferit un aer elegant și sofisticat încăperii.

ELEGANT & SOPHISTICATED

Brief

The apartment is owned by a one-child family, a young female student, and the greatest challenge in decorating was to create a warm, elegant atmosphere that would suit parents as well as the daughter. Another important aspect aimed the halls from one area to the other, as we are dealing with an open-space for the most part of the dwelling.

Interior design

The result of this interior design project, the apartment is full of light, tidy and airy. The living room, the kitchen and the dining room a visually connected, being an open-space area. The décor and furniture are minimalistic, consisting solely of large shiny wood pieces which make the interior feel warm. With a smart and ergonomic décor, the kitchen includes a kitchen island where a tiny dining area is fitted, in order to gain space.

A special focus is on the daughter’s room which was divided into sleeping area and mini living room. In this area, the vibe is clean, airy, welcoming, the furniture also consisting of shiny wooden pieces, this time white. The furniture’s white is complimented by lilac tones from the wallpaper, armchairs and drapes.  The colour association gives off an elegant and sophisticated vibe to the room.