Morphoza | Buchetaria
Un atelier plin de culoare, care emană bucuria cu care aceste mâini dibace scriu, cu mare pricepere, detaliile florale din poveștile cu miri și mirese. Acestea au fost dorințele celor de la atelierul Buchetăria, iar noi ne-am pus creativitatea la încercare pentru a concura frumusețea florilor printr-un decor animat și cochet.
53797
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-53797,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.5.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive

Prospețime și culoare

Brief Buchetăria

Buchetăria înseamnă sensibilitate, delicatețe și, dincolo de toate, bucuria de a dărui. Iar toate acestea sunt esența unui loc magic: atelierul „buchetăreselor”. Un atelier plin de culoare, care emană bucuria cu care aceste mâini dibace scriu, cu mare pricepere, detaliile florale din poveștile cu miri și mirese. Acestea au fost dorințele celor de la atelierul Buchetăria, iar noi ne-am pus creativitatea la încercare pentru a concura frumusețea florilor printr-un decor animat și cochet.

Amenajare

Pentru că, la Buchetăria, mâinile dibace ale „buchetăreselor” se întrec în aranjamente care mai de care, am ales ca o mare parte din mobilierul integrat în această amenajare să fie realizată manual. Astfel, zona de recepție a fost accesorizată cu nasturi colorați, care oferă o pată de culoare fundalului neutru ales pentru mobila din această zonă.

Zona de discuții este dominată de un divan personalizat, vopsit în albastru celest, cu scopul de  a genera o atmosferă serenă. Elementul care surprinde în acest colț pentru povești este masa custom-made, realizată dintr-un derulator de cablu din lemn, personalizat. Suportul de cablu a fost înfășurat în ață în diverse culori, iar discurile de la capete au fost vopsite în culorile specifice logo-ului atelierului.

Zona de creație a aranjamentelor florale este dominată de materiale naturale, în special, lemn. Design-ul mesei, realizată la comandă, a fost gândit astfel încât să răspundă necesităților artiștilor florali și să poată depozita, la îndemâna lor, toate ustensilele de care au nevoie în timpul procesului de creație. Elementul care surprinde în această secțiune este corpul de iluminat, suspendat, realizat din becuri cu bulb și filament, grupate și înfășurate în planșe pentru aranjamente florale.