Morphoza | Betfair I
52440
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-52440,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.5.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive

pho

The city within the city

Brief Betfair

Betfair România este cel mai mare centru de dezvoltare software al Grupului britanic Betfair. Brief-ul companiei a avut la bază necesitatea de a transforma spațiul de lucru într-unul flexibil, care să faciliteze interacțiunea dintre angajați, să fie atractiv și să devină un motiv de mândrie pentru ei. Pe scurt, noul sediu Betfair se dorea a fi cel mai bun spațiu de lucru pentru angajați, iar, pentru angajator, cadrul perfect pentru a se bucura de cei mai buni specialiști din domeniu.

Amenajare

Conceptul cu care echipa noastră a câștigat concursul de proiecte pentru reamenajarea birourilor acestei companii a fost: Betfair: City Within The City. Obiectivul a fost acela de a crea un context în care fiecare dintre cei peste 350 de angajați să se regăsească și care să le stimuleze creativitatea și puterea de inovație. Asemenea unui oraș, spațiul Betfair găzduiește preponderent spații deschise, locuri de întalnire, care fac pauzele mult mai plăcute și relaxante, săli de ședințe versatile, care pot fi adaptate în funcție de specificul întâlnirilor, dar și spații care oferă intimitate, pentru discuții private.

Dacă în zona birourilor, am optat pentru o amenajare neutră, ergonomică și profesională, zonele comune și de relaxare se remarcă prin creativitate și elemente-surpriză. Sălile de ședințe au fost echipate cu soluții multimedia care permit echipei Betfair să comunice facil și cât mai eficient cu colegii din întreaga lume. Elementul comun între toate aceste spații, dar și cel de legătură cu sediul central al companiei, din Londra, este cărămida, element des întâlnit în arhitectura britanică, din care sunt realizați și pereții din interiorul sediului Betfair.

 

Câștigător al premiului „The MOST Office”, în cadrul competiției The Most Office, organizată de CBRE, cu sprijinul Skanska.

 

logo-themostoffice-CBRE

Testimoniale