Morphoza | Betfair III
53871
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-53871,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.5.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive

The city within the city

Brief Betfair

După finalizarea primelor 2 etape ale proiectului de design interior The City Within The City, am reluat colaborarea cu Betfair pentru amenajarea unui spațiu adițional de lucru, cu o suprafață de 1500 mp. Pentru această nouă etapă s-a dorit completarea conceptului inițial – The City Within The City – cu spații noi, la fel de creative și de flexibile. Întreaga amenajare a transformat birourile Betfair Romania într-un spațiu care stimulează constant creativitatea și puterea de inovare a angajaților companiei.

Amenajare

În etapa a treia a proiectului am completat orașul Betfair cu noi spații specifice unui oraș: Grandma’s Cottage, tunelul feroviar, portul pescăresc, stațiile de taxi, arena de box, benzinăriile sau terenurile de tenis. În amenajarea acestor spații, am imbinat motive tradiționale românești cu pattern-uri moderne, pentru a genera o atmosferă cât mai prietenoasă și, în același timp, multifuncțională, care să se potrivească modului de lucru al angajaților Betfair. Sălile de jocuri, cu mese de fussball și biliard, îi ajută pe angajați să se relaxeze în pauzele de muncă.

Pentru amenajarea acestei extinderi, ne-am concentrat pe soluții neutre, ergonomice și profesionale pentru spațiile operaționale, care să ofere maximum de confort și fincționalitate angajaților companiei, în timp ce, pentru spațiile de relaxare și de ședință, am ales să integrăm elemente cât mai creative și surprinzatoare. Toate aceste elemente au fost alese astfel încât să susțină tema inițială, a orașului Betfair.

 

Câștigător al premiului „The MOST Office”, în cadrul competiției The Most Office, organizată de CBRE, cu sprijinul Skanska.

 

logo-themostoffice-CBRE

Testimoniale