Morphoza | Betfair II
53637
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-53637,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.5.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive

The city within the city

Brief Betfair

După finalizarea primei etape de amenajare a spațiului de birouri al Betfair Romania, la începutul anului 2016, colaborarea cu acest client a fost reluată pentru amenajarea unui suprafețe de extindere de 1300 mp a spațiului de lucru. Pentru această nouă etapă s-a dorit completarea conceptului inițial – The City Within The City – cu spații noi, la fel de creative și de flexibile. Întreaga amenajare a transformat birourile Betfair Romania într-un spațiu care stimulează constant creativitatea și puterea de inovare a angajaților companiei.

Amenajare

Dacă în prima parte a proiectului, am ilustrat, mai degrabă, identitatea globală a companiei, integrând elemente care să sugereze originea britanica a companiei, în amenajarea spațiului de extindere, am insistat și pe identitatea locală a companiei, menținând, pe tot parcursul, conceptul inițial, de oraș în oraș. Am inclus diverse modele tradiționale românești pictate pe accesorii decorative și pe piese de mobilier, special create de echipa noastră pentru acest proiect de amenajare.

Pentru amenajarea acestei extinderi, ne-am concentrat pe soluții neutre, ergonomice și profesionale pentru spațiile operaționale, care să ofere maximum de confort și fincționalitate angajaților companiei, în timp ce, pentru spațiile de relaxare și de ședință, am ales să integrăm elemente cât mai creative și surprinzatoare. Toate aceste elemente au fost alese astfel încât să susțină tema inițială, a orașului Betfair.

 

Câștigător al premiului „The MOST Office”, în cadrul competiției The Most Office, organizată de CBRE, cu sprijinul Skanska.

logo-themostoffice-CBRE

Testimoniale