Morphoza | Apartament Apă
52427
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-52427,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.5.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive

Experience materia

Brief Aparthotel Gutinului

Aparthotelul Gutinului*** este prima locație din Cluj-Napoca dedicată, prin construcție, închirierii de apartamente în regim hotelier. Din dorința de a se diferenția de celelalte unități hoteliere similare din oraș, conducerea aparthotelului a ales să facă acest lucru prin intermediul unui proces complet de reamenajare. Brief-ul a inclus servicii de proiectare a instalației de iluminat, proiectare design interior.

Amenajare

Apartamentul Apă cu o suprafață de 50 m2, a fost complet reamenajat pentru a asigura o experiență „home-away-from-home” celor care aleg să-și petreacă sejurul aici. Sub deviza „I love colors”, acest apartament se remarcă printr-un decor senin, care îmbie la relaxare desăvârșită. Atmosfera este redată de combinația accentelor pastelate subtile cu cele vibrante, folosite în decorul pereților și alegerea mobilierului. Unul dintre elementele care ies în evidență în acest proiect este barul cu cadrul metalic, construit din tavanul living-ului.