Morphoza | Apartament Pământ
52444
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-52444,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.5.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive

Home away from home

Brief Aparthotel Gutinului

Aparthotelul Gutinului*** este prima locație din Cluj-Napoca dedicată, prin construcție, închirierii de apartamente în regim hotelier. Din dorința de a se diferenția de celelalte unități hoteliere similare din oraș, conducerea aparthotelului a ales să facă acest lucru prin intermediul unui proces complet de reamenajare. Brief-ul a inclus servicii de proiectare a instalației de iluminat, proiectare design interior.

Amenajare

Apartamentul Pământ, cu o suprafață de 50 m2, a fost complet reamenajat pentru a asigura o experiență „home-away-from-home” celor care aleg să-și petreacă sejurul aici. Îmbinând tonurile calde de pământ cu materiale naturale, precum lutul sau lemnul, decorul acestui apartament de 50 m2 oferă vizitatorului o experiență unică, de contopire cu natura. Elementul distinctiv al acestui decor îl reprezintă mobila din living, ale cărei finisaje sugerează aspectul crăpat al scoarței de copac.