Morphoza | Air Apartment
Wishing to stand out from the other similar hotel units in the city, the hotel apartments management chose to proceed through a total new interior design process. The brief included lighting system design services, interior design concept.
53577
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-53577,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.5.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive

We love colors

Brief Gutinului Aparthotel

 Aparthotelul Gutinului*** este prima locație din Cluj-Napoca dedicată, prin construcție, închirierii de apartamente în regim hotelier. Din dorința de a se diferenția de celelalte unități hoteliere similare din oraș, conducerea aparthotelului a ales să facă acest lucru prin intermediul unui proces complet de reamenajare. Brief-ul a inclus servicii de proiectare a instalației de iluminat, proiectare design interior.

Amenajare

Apartamentul Aer, cu o suprafață de 50 m2, a fost complet reamenajat pentru a asigura o experiență „home-away-from-home” celor care aleg să-și petreacă sejurul aici. Sub deviza „I love colors”, acest apartament se remarcă printr-un decor senin, care îmbie la relaxare desăvârșită. Atmosfera este redată de combinația accentelor pastelate subtile cu cele vibrante, folosite în decorul pereților și alegerea mobilierului. Unul dintre elementele care ies în evidență în acest proiect este barul cu cadrul metalic, construit din tavanul living-ului.