Morphoza | Apartament Foc
53361
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-53361,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.5.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive

Live in passion

Brief Aparthotel Gutinului

Aparthotelul Gutinului*** este prima locație din Cluj-Napoca dedicată, prin construcție, închirierii de apartamente în regim hotelier. Din dorința de a se diferenția de celelalte unități hoteliere similare din oraș, conducerea aparthotelului a ales să facă acest lucru prin intermediul unui proces complet de reamenajare. Brief-ul a inclus servicii de proiectare a instalației de iluminat, proiectare design interior.

Amenajare

Apartamentul Foc, cu o suprafață de 51 m2, a fost complet reamenajat pentru a asigura o experiență „home-away-from-home” celor care aleg să-și petreacă sejurul aici. Sub deviza „Live in passion”, acest apartament se remarcă printr-un decor care abundă în lumină, căldură și vitalitate. Atmosfera este redată de jocul de culori dintre roșu-chihlimbar și galben spumant, folosit în decorarea pereților, combinațiile de mobilier și decorațiuni. Dincolo de gama cromatică aleasă, elementul care sugerează cel mai bine esența conceptului ales este lemnul, material folosit atât în decorul camerei, cât și în cel al băii.