Morphoza | Trăiește frumos (Morphoza și Universitatea de Artă)
La Universitatea de Arta am intalnit un imens potential artistic care, de multe ori, nu razbate spre lumea din exterior; talente care se pot pierde dupa anii de studentie, odata intalnite cu lumea reala, pragmatica.
Morphoza, Universitatea de Arta
54203
post-template-default,single,single-post,postid-54203,single-format-standard,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.5.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

Trăiește frumos (Morphoza și Universitatea de Artă)

Trăiește frumos (Morphoza și Universitatea de Artă)

La Universitatea de Artă am întâlnit un imens potențial artistic care, de multe ori, nu răzbate spre lumea din exterior; talente care se pot pierde dupa anii de studenție, odată întâlnite cu lumea reală, pragmatică. Apreciem artă și sprijinim expresiile artistice, de aceea, am ales să oferim artiștilor, tinerilor talentați, maeștrilor în devenire o expoziție.

 

Le dăm șansa de a fi remarcați, de a-și testa valoarea și priza la public în cadrul unei expoziții cu vânzare. În luna noiembrie, te invităm la noi în showroom să admiri operele studenților de la Arte – secțiile design, țesături, ceramica și sculptură.

No Comments

Post a Comment