Morphoza | Scena Meet Magento
Meet Magento, Morphoza, stage, scena, interior design, décor
54248
post-template-default,single,single-post,postid-54248,single-format-standard,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.5.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

Scena Meet Magento 2016

Scena Meet Magento 2016

Decorul scenelor nu mai este de multă vreme un subiect dedicat exclusiv concertelor sau evenimentelor de divertisment. Din ce în ce mai mult, organizatorii de conferințe sau evenimente de business se conving de rolul pe care atmosfera creată pe scena evenimentului poate crește impactul acestuia asupra publicului.

 

Anul acesta, am acceptat invitația celor de la MindMagnet de a decora, pentru a doua oară, scenele conferinței Meet Magento România, cea mai importantă serie de conferințe de eCommerce din întreaga lume ce oferă acces către comunitățile regionale din spatele industriei.

 

Cele două scene ale evenimentului au devenit, pentru două zile, locul de întâlnire și discuții pentru comercianți, factori de decizie, lideri de opinie și dezvoltatori Magento din cadrul agențiilor specializate. Pentru scena business, am ales să creăm un decor cozy, care să integreze elemente din identitatea de brand a Meet Magento, dar și ideea de interconectivitate, interacțiune între speakeri și public.

Piesele centrale ale acestei amenajări au fost canapelele geometrice de la Aramis Feeling, alese în nuanțele de albastru regăsite în gama cromatică propusă de organizatori. Hexagonul, specific logo-ului Meet Magento, se regăsește în forma rafturilor din background-ul scenei, accesorizate cu plante naturale.

 

Scena tech din sala mare a evenimentului a trebuit să găzduiască simultan 8 speakeri, astfel că am ales să combinăm canapeaua Float, creată de Karim Rashid pentru Sancal, cu fotoliile Tea, după design-ul lui Jose Manuel Ferrero, pentru același brand. Spre deosebire de cea business, în cazul scenei tech am mizat pe o atmosferă mai degrabă professional, prin selecția de mobilier din game destinate spațiilor publice.

 

Un decor confortabil și vibrant oferă o experiență memorabilă invitaților și asigură o creștere a nivelului de interactivitate a publicului cu aceștia.

 

No Comments

Post a Comment