Morphoza | Lansare Proud To Be Romanian IV
Sunt o mulțime de motive pentru care ne mândrim că suntem români, iar acum avem unul în plus. Faptul că ne-am alăturat proiectului Proud To Be Romanian, un concept care promovează cu succes, încă de la primul volum, modele de business, produse sau locuri de excepție „made in Romania”
proud to be romanian, Morphoza, Ciprian Tataru, Tudor Marcu, Simona Miculescu, ONU, Willy Schuster, Marius Ichim și Radu Savopol
54246
post-template-default,single,single-post,postid-54246,single-format-standard,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.5.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

Lansare Proud To Be Romanian IV

Lansare Proud To Be Romanian IV

 

Sunt o mulțime de motive pentru care ne mândrim că suntem români, iar acum avem unul în plus. Faptul că ne-am alăturat proiectului Proud To Be Romanian, un concept care promovează cu succes, încă de la primul volum, modele de business, produse sau locuri de excepție „made in Romania”.

 

La începutul lunii octombrie, am avut bucuria de a găzdui, evenimentul de lansare a celui de-al patrulea volum al cărții, iar acest lucru ne-a entuziasmat cu atât mai mult cu cât acesta îi este dedicat lui Constantin Brâncuși.

 

Printre invitații care ne-au trecut pragul s-au numărat: Simona Miculescu, prima femeie ambasador la Organizația Națiunilor Unite (ONU) și, în prezent, reprezentantul secretarului general al ONU și directorul Biroului Organizației Națiunilor Unite de la Belgrad, Willy Schuster, Marius Ichim și Radu Savopol.

 

No Comments

Post a Comment