Morphoza | Special dinner Techsylvania
Minți creative, inventatori și pasionați de tehnologie și-au dat întâlnire la Techsylvania, pentru a face schimb de idei și cunoștințe despre cum va arăta viitorul în contextul progresului tehnologic. 40 de speakeri și peste 800 de participanți au identificat modalitățile prin care tehnologiile de ultimă generație pot fi integrate pentru a schimba lumea. Idei, produse inovatoare și strategii de dezvoltare au fost subiectele celor 4 zile ale Techsylvania.
Techsylvania, Morphoza, dinner, Ciprian Tataru, Tudor Marcu, tehnologie, inovatie
54219
post-template-default,single,single-post,postid-54219,single-format-standard,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.5.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

Dinner Techsylvania

Dinner Techsylvania

Minți creative, inventatori și pasionați de tehnologie și-au dat întâlnire la Techsylvania, pentru a face schimb de idei și cunoștințe despre cum va arăta viitorul în contextul progresului tehnologic. 40 de speakeri și peste 800 de participanți au identificat modalitățile prin care tehnologiile de ultimă  generație pot fi integrate pentru a schimba lumea. Idei, produse inovatoare și strategii de dezvoltare au fost subiectele celor 4 zile ale Techsylvania.

 

Ne-am bucurat pentru că organizatorii Techsylvania au ales showroom-ul Morphoza drept locație pentru cina care a încheiat ediția din 2015 a evenimentului. Ca de obicei, am făcut echipă cu cei de la Miele Boutique pentru a oferi invitaților noștri nu numai cadrul perfect pentru schimbul de idei, ci și o selecție deosebită de preparate, gătite de Chef Ciprian Tătaru și Chef Tudor Marcu.

 

No Comments

Post a Comment