Morphoza | Atelierul lui Moș Crăciun, pentru o seară, la Morphoza
La receptia de sfarsit de an, am decis sa va facem cunostinta cu cativa oameni, din Cluj, cu adevarat talentati. Nu am vrut, insa, sa o facem oricum, ci ne-am dorit sa ajungeti sa-i cunoasteti prin intermediul muncii lor, a produselor care ii reprezinta.
Morphoza, Mos Craciun, Millesime, Carla Brillanti, Smaranda Almasan, Raluca Buzura, Fulop Csilla, Diana Antohi, Andra Lupu, Karakiri, Kateyo.
54207
post-template-default,single,single-post,postid-54207,single-format-standard,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.5.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

Atelierul lui Moș Crăciun, pentru o seară, la Morphoza

Atelierul lui Moș Crăciun, pentru o seară, la Morphoza

 

La receptia de sfarsit de an, am decis sa va facem cunostinta cu cativa oameni, din Cluj, cu adevarat talentati. Nu am vrut, insa, sa o facem oricum, ci ne-am dorit sa ajungeti sa-i cunoasteti prin intermediul muncii lor, a produselor care ii reprezinta. Asa a aparut ideea organizarii, in cadrul showroom-ului Morphoza, a unei expozitii cu vanzare de produse ce pot deveni minunate cadouri pentru Craciun.

Vom continua sa sprijinim oamenii talentati si in 2011!

 

Multumim pentru participarea la Atelierul lui Mos Craciun cofetariei Dana, florariei Casa cu Flori, centrului de cultura si civilizatie a vinului Millesime, magazinului de bijuterii Carla Brillanti, designerilor Smaranda Almasan, Raluca Buzura, Fulop Csilla, Diana Antohi, Andra Lupu, firmelor Karakiri si Kateyo.

.

No Comments

Post a Comment