Morphoza | The Most Office
Concursul de birouri The Most Office și-a desemnat câștigătorii joi, 10 noiembrie. Aflată la prima ediție, competiția este prima inițiativă de acest fel din România, în care organizatorii și-au propus să scoată în evidență cele mai spectaculoase birouri din țara noastră, într-un concurs ce a debutat în vara acestui an și a numărat peste 30 de companii înscrise.
the most office, cbre, skanska, betfair, ntt data romania, morphoza, office design, interior design
54252
post-template-default,single,single-post,postid-54252,single-format-standard,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.5.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

The Most Office

 

Concursul de birouri The Most Office și-a desemnat câștigătorii joi, 10 noiembrie. Aflată la prima ediție, competiția este prima inițiativă de acest fel din România, în care organizatorii și-au propus să scoată în evidență cele mai spectaculoase birouri din țara noastră, într-un concurs ce a debutat în vara acestui an și a numărat peste 30 de companii înscrise. 

 

Echipa noastră a semnat două dintre amenajările înscrise în competiție: birourile Betfair Romania Development: The City Within The City și NTT Data: Into The Future, ambele fiind proiecte finalizate la începutul acestui an.

 

Cu soluții de amenajare creative și surprinzătoare, biroul Betfair Romania Development a convins juriul The Most Office, alcătuit din experți din business și personalități din mediul universitar, obținând Popular Award și Young Spirit Award, dar și Marele Premiu, The Most Office.

 

Cu un spațiu de lucru modern, care exprimă care exprimă întru totul cultura organizațională a companiei, biroul NTT Data: Into The Future a obținut High Tech Award.

 

Vezi spațiul de birouri Betfair Romania aici și birourile NTT Data Romania aici.

No Comments

Post a Comment