Morphoza | Game on
Dacă jocul inițial, beneficiile tratamentului au fost de cele mai multe ori asociate cu tratamentele medicale, impactul jocurilor asupra locului de muncă ridicat problema integrării în spațiul de birouri. De ce sunt atât de importante?
games, betfair, fortech, morphoza, game room
54250
post-template-default,single,single-post,postid-54250,single-format-standard,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.5.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

Game on

Game on

Dacă jocul inițial, beneficiile tratamentului au fost de cele mai multe ori asociate cu tratamentele medicale, impactul jocurilor asupra locului de muncă ridicat problema integrării în spațiul de birouri. De ce sunt atât de importante?

Jane McGonigal, jocuri online, cercetator si dezvoltator de la Institutul pentru Future, San Francisco, arată că săptămânal, la nivel mondial, oamenii petrec trei miliarde de ore în fața jocuri on-line. De ce? Pentru că, dacă în cazul jocurilor, totul este bine organizat și structurat, jucătorul care primește constant feedback-ul despre evoluția lui, în viața reală, lucrurile sunt departe de acest lucru. Creșterea de facilități cognitive, îmbunătățirea capacității de învățare și stimularea creativității sunt doar câteva dintre beneficiile pe care managerii identificați și doresc să se aplice în companiile lor.

Una dintre cele mai mari probleme în ceea ce privește integrarea într-un spațiu dedicat jocurilor în cadrul companiei este impactul pe care acestea ar putea avea asupra celor implicați în activități de lucru. Acesta este motivul pentru a crea o sală de jocuri dedicat, separat de restul spațiului de lucru, este cea mai bună opțiune. Foosball, biliard sau ping-pong, băuturi răcoritoare, canapele confortabile și scaune – toate acestea se vor ridica moralul angajaților și va anima spiritul de companie.

Promovarea wellness și optimism prin design-ul este un aspect important atunci când vom da startul unui proiect de birou facilități obiectului. Impactul este la fel de mare ca designul camerei este asociat cu acțiuni de grup pentru angajații companiei. De exemplu, sesiunile de formare a avut loc în sala de jocuri va crește volumul de informații memorate și îi vor motiva mai mult decât sălile de întâlniri regulate. Turneele foosball sau biliard a avut loc în pauzele de la locul de muncă va crește nivelurile lucrătorilor de focalizare, va avea un impact pozitiv productivitatea și va îmbunătăți spiritul de echipă. Moreso, angajații pot fi rugați să se organizeze aceste tipuri de spectacole, sporind astfel implicarea lor în viața societății.

Evident că, furnizând astfel un spațiu pentru angajații nu ar înlocui bunele practici de management, dar va fi cu siguranta mai satisfacatoare pentru ei și vor obține rezultate mai bune.

Din proiectele de birouri in care am mobilat Camere de joc, ne reamintim despre birourile Betfair România și Fortech.

 

No Comments

Post a Comment