Morphoza | Morphoza s-a lansat la Cluj
54190
post-template-default,single,single-post,postid-54190,single-format-standard,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.5.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

Morphoza s-a lansat la Cluj

Morphoza s-a lansat la Cluj

 

vlb3702-resize„Morphoza este, cum ne place nouă să-l numim, un atelier de interioare. Produsul finit care iese din acest atelier este un loc perfect utilat, ceea ce presupune detalii de arhitectură, design, mobilier, iluminat, opere de artă, flori – totul, până la cele mai mici detalii”, a precizat administratoarea Morphoza, Diana Calfa.

Showroomul este adresat clujenilor din clasa mijlocie, cărora timpul nu le permite să se ocupe de fiecare elemet al decorării locuinţei sau biroului.

Dintre firmele care colaborează la realizarea show-room-ului amintim Bang&Olufsen, Siemens, Ariston, Casa cu Flori, Joly. Morphoza este un proiect al trustului CRE, cunoscut pentru investiţiile imobiliare făcute în Cluj.

„Am pornit în afaceri într-un spaţiu de 50 de metri pătraţi cu două persoane. Apoi am demarat proiect Dora Park cu 12 case. A urmat Bella Park, o investiţie de 10 milioane de eruo şi vom lansa în vara aceasta proiectul Citadela, cu o investiţie de 60 de milioane de euro”, a explicat Calfă o prezentare a evoluţiei trustului CRE la Cluj.

Știre apărută aici.

 

No Comments

Post a Comment