Morphoza | In vizita la softistii clujeni care si-au construit sediul de la zero: cum arata birourile tailored-made ale Fortech Citeste mai mult: http://www.wall-street.ro/special/birou-de-companie/196734/in-vizita-la-softistii-clujeni-care-si-au-construit-sediul-de-la-zero-cum-arata-birourile-tailored-made-ale-fortech.html#ixzz44qzkDxFC Follow us: @WallStreetRo on Twitter | WallStreetRo on Facebook
Pe o piata invadata de proiecte de birouri, in care marii dezvoltatori se intrec in proiecte care mai de care mai ambitioase, exista si o nisa a companiilor care si-au dorit sa isi dezvolte in regie proprie sediul de birouri si sa isi creeze propriul univers de lucru.
birou de companie, office design, design de interior, Morphoza
54224
post-template-default,single,single-post,postid-54224,single-format-standard,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.5.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

Birou de companie: Fortech

Birou de companie: Fortech

De amenajarea sediului Fortech s-a ocupat compania Morphoza, cu sediul tot in Cluj.

 

“Din ce in ce mai multi angajatori constientizeaza importanta aspectului interior al cladirii, apeland astfel la companii specializate in design de interior, care sa le inteleaga business-ul, cultura organizationala, nevoile, obiectivele si sistemele organizatorice deja existente. Pe acest principiu s-a fundamentat si proiectul de amenajare a cladirii Fortech. Conceptul de amenajare a vizat un design minimalist, care a imbinat fundalul neutru (bej, gri) al tuturor salilor cu accente de culoare asigurate de piesele de mobilier selectate.

 

Provocarea cea mai mare a constat in crearea atmosferei dorite de companie, intr-un spatiu cu o inaltime mica, de 2,6 m. Aceasta ne-a obligat sa gasim o solutie potrivita pentru traseele de instalatii, astfel incat sa beneficiem de maxim de confort fara a face, insa, rabat de la latura estetica. Desi solutia de tavan industrial, cu tubulatura aparenta, vopsita in negru se foloseste, de regula, la spatiile inalte, pentru noi a fost singura varianta de a evita un hol cu tavanul foarte jos. Pentru a maximiza efectul, am ales numerotarea spatiilor intr-un mod deosebit, in partea de jos a peretelui, astfel incat ochiul sa fie ghidat spre parcurs si sa se evite accentuarea inaltimii”, a declarat Diana Calfa, managing partner in cadrul Morphoza.

Articol publicat pe Wall-street.ro.

 

No Comments

Post a Comment