Morphoza | Birou de companie: Aegon
54226
post-template-default,single,single-post,postid-54226,single-format-standard,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.5.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

Birou de companie: Aegon

Birou de companie: Aegon

Cladirea ideala, in cazul Aegon, ar beneficia, in plus, de mai mult spatiu verde in jurul sau. Pentru a echilibra, totusi, acest aspect, am ales un concept de amenajare care sa animeze spatiul de lucru si sa-l insufleteasca. Intrucat s-a dorit doar un facelift al birourilor, o mare parte din mobilier ramanand acelasi, am pus accentul, in special, pe conceptul de decorare.

 

Astfel, am ales sa adaugam accente de culoare, in special in birourile inchise, si sa individualizam spatiul, in functie de preferintele cromaticem ale angajatilor. (…) Asa am ajuns la conceptul numit de noi „Every person has a story”, prin care am oferit angajatilor ocazia de a personaliza anumite obiecte de decor, de a integra armonios obiecte personale in spatiul de lucru, astfel incat fiecare birou sa transmita povestea persoanei pe care o gazduieste.

Acelasi principiu a fost urmat si in decorarea salilor destinate intalnirilor informale, unde am ales piese de decor cat mai divers si vesel colorate pentru a suscita creativitatea si schimbul de idei intre angajatii companiei. Salile destinate intalnirilor cu clientii si partenerii companiei, desi nu sunt la fel de animate prin culoare ca cele informale, „vorbesc” despre valorile care ghideaza activitatea companiei prin citatele si mixul de cuvinte care se regasesc inscriptionate pe pereti”, sustin, la randul lor, reprezentantii Morphoza, compania care s-a ocupat de reamenajarea spatiului Aegon.

Articol publicat pe Wall-street.ro

No Comments

Post a Comment