Morphoza | Cum lucram
51307
page-template-default,page,page-id-51307,page-child,parent-pageid-40754,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.5.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

Cum lucram

1.Informatie

Decizia de a amenaja o casă sau un birou e începutul unui proces frumos, captivant, însă, cu siguranță plin de îndoieli și teama de a nu da greș. Teama de a nu greși în alegerea celor care vor da viață ideilor pe care le ai, mai ales că această decizie presupune investiții financiare și nu ai în fiecare zi șansa unui al doilea început. Cel mai important lucru de care echipa Morphoza are nevoie este timpul și disponibilitatea ta de a acorda atenție fiecărei etape necesare finalizării unui proiect câștigător.

2. Modelul financiar

În baza analizei tuturor informațiilor și a schițelor preliminare ale imobilului, vom realiza modelul financiar al proiectului, pe trei dimensiuni:

1. Amenajare la cel mai bun raport calitate/preț,

2. Amenajare de trend combinată cu piese de design,

3. Amenajare de design, cu piese semnate de designeri celebri.

Îți vor fi explicate diferențele între toate acestea, pentru a putea face distincție între cele trei dimensiuni urmând ca, apoi, împreună, să decidem bugetul final.

3. Proiect

În baza informațiilor deja stabilite, proiectanții Morphoza vor realiza schița optimă de amenajare a interiorului, subiectul următoarelor întâlniri. În funcție de stilul de viață și de solicitări, este posibil ca unele obiecte să fie eliminate pentru a extinde zone mai importante pentru beneficiar. Rezultatul acestei etape este un plan de organizare a spațiului, agreat de beneficiar și pregătit pentru a începe discuțiile legate de estetica și designul interior într-o manieră profesionistă.

4. Alegerea

În acest moment am putea spune că spațiul este deja pe jumătate amenajat. Avem o schiță, avem un buget, putem începe să alegem produse care ne plac, țesături, materiale. Încep să apară și limitările (de ex.: nu-mi place roșu, nu vreau wenge sau îmi doresc nuanțe de pământ). Rând pe rând, îți vom prezenta și vom identifica împreună acele produse care îți plac și care vor deveni elementele cheie ale proiectului de design.

5. Design

Nu există designer bun sau mai puțin bun; există, însă, designer cu care empatizezi, care îți simte stilul și îți poate crea un concept potrivit.

6. Oferta

După ce toate aceste detalii vor fi puse la punct, vei primi oferta cu fotografii și mostre, cu propuneri și variante de amenajare, concepte cu avantajele și dezavantajele lor, pe care știm să le evidențiem pentru ca tu să poți compara și alege.

7. Decizia

Decizia de achiziție îți aparține în totalitate. Te consiliem să alegi varianta potrivită casei tale, varianta care te reprezintă, dar și cea care aduce un plus stilului tău de viață. După momentul deciziei finale, suntem pregătiți să lansăm comanda furnizorilor și brand-urilor din portofoliu ale căror produse ai decis că ți se potrivesc cel mai bine.

8. Executie si Montaj

Livrarea produselor îți va fi estimată pe parcursul procesului de lucru, în funcție de fiecare produs pe care îl alegi. În momentul deciziei finale, după ce vom consulta stocurile și durata de producție a furnizorilor noștri te vom anunța când vei putea să pășești în interiorul nou amenajat. Odată ajunse produsele, echipa Morphoza se va asigura ca acestea sunt livrate la timp și montate de către colegii noștri de la departamentul Montaj.

9. Decorare si ambientare

Odată amplasat mobilierul, vom simți împreună mai bine ce accente dorești să aibă interiorul proaspăt mobilat. Decorațiunile au un rol deosebit de important în ambientarea unui spațiu.

10. Servicii post-amenajare

Implicarea Morphoza nu se încheie odată cu predarea spațiului amenajat către proprietar. Suntem alături de tine și în continuare. Oferim garanția produselor achiziționate prin Morphoza, sfaturi de întreținere a mobilierului. Menținem relaţii post-vânzare cu fiecare dintre clienții noștri. Dacă au fost piese de mobilier la care ai renunțat în prima etapă, iar acum ți se pare că interiorul nu este complet fără acestea, sau dacă simți nevoia altor modificări, consilierii Morphoza îți sunt, în continuare, alături.