Morphoza | Amenajari Rezidentiale
40754
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-40754,page-parent,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.5.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

Amenajari Rezidentiale

Make a presentation about you, your agency or your business.

1.Informatie

In functie de produsul pe care il doresti de la Morphoza, prima etapa o reprezinta transferul de informatii. Noi iti vom prezenta piata amenajarilor, produsele existente, reguli de amenajare si ergonomie, serviciile pe care ti le putem oferi si estimari de timp pentru realizarea efectiva a acestora. Este, in fapt, etapa cea mai importanta a amenajarii, pentru ca pune acele intrebari care determina, in principal, organizarea spatiului, accesoriile si sistemele necesare.

2. Modelul financiar

In baza analizei tuturor informatiilor si a schitelor preliminare ale imobilului, vom realiza modelul financiar al proiectului, pe trei dimensiuni:

1. Amenajare la cel mai bun raport calitate/pret,

2. Amenajare de trend combinata cu piese de design,

3. Amenajare de design, cu piese semnate de designeri celebri.
Iti vor fi explicate diferentele intre toate acestea, pentru a putea face distinctie intre cele trei dimensiuni urmand ca, apoi, impreuna, sa decidem bugetul final.

3. Proiect

In baza informatiilor deja stabilite, proiectantii Morphoza vor realiza schita optima de amenajare a interiorului, subiectul urmatoarelor intalniri. Functie de stilul de viata si de solicitari, este posibil ca unele obiecte sa fie eliminate pentru a extinde zone mai importante pentru beneficiar. Rezultatul acestei etape este un plan de organizare a spatiului, agreat de beneficiar si pregatit pentru a incepe discutiile legate de estetica si designul interior intr-o maniera profesionista.

4. Alegerea

In acest moment am putea spune ca spatiul este deja pe jumatate amenajat. Avem o schita, avem un buget, putem incepe sa alegem produse care ne plac, tesaturi, materiale. Incep sa apara si limitările (de ex.: nu-mi place rosu, nu vreau wenge sau imi doresc nuante de pamant). Rand pe rand iti vom prezenta si vom identifica impreuna acele produse care iti plac si care vor deveni elementele cheie ale proiectului de design.

5. Design

Nu exista designer bun sau mai putin bun; exista, insa, designer cu care empatizezi, care iti simte stilul si iti poate crea un concept potrivit.

6. Oferta

Dupa ce toate aceste detalii vor fi puse la punct, vei primi oferta cu fotografii si mostre, cu propuneri si variante de amenajare, concepte cu plusuri si minusuri, pe care stim sa le evidentiem pentru ca tu sa poti compara si alege.

7. Decizia

Decizia de achizitie iti apartine in totalitate. Te consiliem sa alegi varianta potrivita casei sau biroului tau, varianta care te reprezinta, dar si cea care aduce un plus stilului tau de viata. Dupa momentul deciziei finale, suntem pregatiti sa lansam comanda furnizorilor si brandurilor din portofoliu a caror produse ai decis ca ti se potrivesc cel mai bine.

8. Executie si Montaj

Livrarea produselor iti va fi estimata pe parcursul procesului de lucru, in functie de fiecare produs pe care il alegi. In momentul deciziei finale, dupa ce vom consulta stocurile si durata de productie a furnizorilor nostri te vom anunta cand vei putea sa pasesti in interiorul nou amenajat. O data ajunse produsele, echipa Morphoza se va asigura ca acestea sunt livrate la timp si montate de catre colegii nostri de la departamentul Montaj.

9. Decorare si ambientare

O data amplasat mobilierul, vom simti impreuna mai bine ce accente doresti sa aiba interiorul proaspat mobilat. Decoratiunile au un rol deosebit de important in ambientarea unui spatiu.

10. Servicii post-amenajare

Treaba Morphoza nu se incheie o data cu predarea spatiului amenajat catre proprietar. Suntem alaturi de tine si in continuare. Oferim garantia produselor achizitionate prin Morphoza, sfaturi de intretinere a mobilierului. Mentinem relaţii post-vanzare cu fiecare dintre clientii nostri. Daca au fost piese de mobilier la care ai renuntat in prima etapa, iar acum ti se pare ca interiorul nu este complet fara acestea, sau daca simti nevoia altor modificari, consilierii Morphoza iti sunt, in continuare, alaturi.